ny bloggdesign!

hejsvejs!!! (; inom ett tag kommer min blogg va helt ny, alltså en helt ny bloggdesign!! (: förmodligen kommer den vara klar ikväll. kommer alltså inte lägga upp den förrän den är helt klar ! (; så jag kommer antagligen inte blogga mer idag, men så ni vet (:
2009-09-30 @ 10:26:55 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


brrrrr kallt..

skit kallt ute fan! var tvungen och ha tjocka strumpor, vantar och halsduk!! x) igår efter jag kom in, var jag fan som en isbit. så jag tog en timmes lång varm dush!!! :) sen somna jag gott!
meningen att jag skulle vakna tjugo i åtta idag, men mobilen cpa sig så den ringde tjugo i sju -.- sur som fan. en timmes sömn åt helvete alltså. jaja. har historia nu, PALLAA!! -.- det värsta jag vet alltså. sen engelska, lunch, matte och sen resurs tid med p12. efter skolan blir det utvecklingssamtal.. sen bara slappa resten av dagen , kanske sticka ut med någon (:

längtar som faaan till imorgon!!! dududu <3
2009-09-30 @ 08:39:20 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


utee..

sitter ute just nu. kände att jag bara var tvungen att sticka ut från hemmet. ska in om ett tag och lägga mig. är trött som fan. arabiska idag, tråkigt som vanligt. fick även reda på att våra lektioner inte kommer vara 40 min långa längre, utan en hel jävla timme!! -.- palla. kom hem , gjorde läxorna för veckan, så nu kan man fan slappa resten av veckan. imorgon är det utvecklingssamtal...

godnatt!!
2009-09-29 @ 20:23:14 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag hatar verkstadsteknik!

heeeej! inte uppdateterat. inte pallat. sitter i skolan nu, snart fysik. blääää. meeen nuuuuuuuuuuu:
dags att berätta lite om helgen!


fredag: skola. hem. fixa mig. hämta mandy, maria och saga. skjuts till felle. där blev det ös. fixa sig lite till. orkar inte rabbla upp alla som var där. men där var ett par st. kuul. sen blev vii hungriga så vi beställde mat!! sen vid halv  nio kom taxin. åkte ut till västra torup. fy fan vad kul det var alltså! inget bråk eller drama, bara massa kul! sen vid halv två kom sagas snälla mamma och körde hem oss! nanna gott i sängen.

lördag: vaknade allt för tidigt. hela dagen gick åt att städa, sova och plugga. dagen gick snabbt!

söndag: vaknade tidigt. åkte ut någonstans utanför helsingborg. för bror skulle spela match. vann med 6-5. efter det åkte vi in till väla. blev en del handlat; jacka, skor, örhängen och nagelgrejs. bilder kommer senare! kom hem, plugga, sen sova.

igår var det verkstadstekniksprov , ush. det gillar vi inte. det gick hur det gick.
idag vet jag fan vad som händer. efter skolan är det arabiska -.- hem, plugga. sen bara slappa framför tv;n (:


För allt du hatar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du älskar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du skäms över.
För allt du är stolt över.
För allt du vill dölja.
För allt du vill visa upp.
För allt som inte blev som det skulle.
För allt du är.
För allt du ville vara.


Förlåt dig själv!
2009-09-29 @ 12:51:38 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


hejsan bajsan ! :)

heeeeeeeeej !!! sitter i skolan.. har matte just nu, fast rast just nu. ärr aaasss trött. vi slutar inte förrän tre och ska vara hos felle sex, vet ej om jag hinner sova lite, hade behövts men men får se. är inte jätte taggad för ikväll , men kommer väll sen. kvart i sex ska mamma och jag hämta maria på stationen sen ska vi köra och hämta mandy sen kör vi till felle! sen kommer taxin tjugo över åtta då, lite små lyxigt ;) vet ej när jag kommer uppdatera igen, festen slutar två inatt. sen imorgon måste jag sova ut och plugga satan på verkstadsteknik provet till på måndag. PAAALLLLAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! sen på söndag blir det nog väla och shoppa loss! :)


hejdå era pungråttor! :) <3
2009-09-25 @ 13:51:59 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


soova..

hejsan! hade inte med datan till skolan idag så kunde inte blogga. idag efter skolan tog jag tåget till hässleholm, mötte upp mina underbaringar, angella och nora! gick runt i stan, snacka skit :) sne åkte nora hem , av personliga skäl xD så jag och angella fortsatte gå runt. fick faktiskt en del inhandlat! ett par leopard tights, örhängen, diadem och nagellack! tog tåget hem tjugo över fem. gick till santan, käka kebab. andy kom, sen drog  vi till netto. träffa lite folk på stationen. cykla hem vid tjugo över sju.

kom hem. plugga lite. dushat och fixat håret. imorgon efter skolan blir det hem, fixa sig lite, packa grejorna sen köra till felle. där det blir förfest! taxin kommer och hämtar oss vif tjugo över åtta, sen pgfest i västra torup! kommer bli fett kul. fett taggad!

nej nu ska jag sova. väldigt trött. godnatt! <3
2009-09-24 @ 22:55:45 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


hej, trötter här!

vi har egentliegn fysik nu, men läraren är väldigt sen. somnade nästan på lektionen innan xD nu kom han -.- hejdå :P
2009-09-22 @ 14:24:57 a day of my life. Kommentarer (2) Trackbacks ()


fanfanfan!

åååhhh. gjorde precis min power point presentation. jag tyckte jag gjorde den bra. men sedan när jag skulle redovisa den, gick det åt helvete! fanfanfan!!!! roberts var fett bra (:

bajs på detta.

och det regnar ute -.-
2009-09-22 @ 10:40:03 a day of my life. Kommentarer (1) Trackbacks ()


dålig uppdatering.

ja, har varit lite smått dant med det. men har haft fullt upp i helgen. men måste berätta om igår!

igår så vid 4 möttes jag, nora , angella och saga på ica. satt och snacka ett tag. sen gick vi in och handla. hem till mig. snacka lite skit. satte på en film, SEVENTEEN AGAIN, love it! (: sen krängde vi, snacka skit och "lekte". fy fan vad kul jag hade!! inte skrattat så mkt på evigheter! <3333

idag skola då. ännu en verkstadsteknik dag över. ush. men idag var det faktiskt kul! haha (:


förresten, här en bild när jag precis kommit hem från frissan,. hade slingat det, klippt det, sen fixade han det till mig. vill verkligen ha tillbaka den färgen! :(





passa jag i det ?
2009-09-21 @ 18:39:05 a day of my life. Kommentarer (1) Trackbacks ()


goddagens!

vaknade runt 10 idag. har bara latat mig framför tv;n. tills klockan typ blev ett, sen satte jag mig och plugga! och gör det än, håller på med ett powerpoint arbete (: senare ikväll ska familjen grilla, äta gott och bara mysa!
imorgon blir det mysdag med saga & angella, sen utgång på kvällen (:

GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN! <3
2009-09-19 @ 15:46:11 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


äntligen!

PAPPA SMSA PRECIS OCH SKREV ATT HAN HAR HÄMTAT MAMMA OCH SYSTER OCH DOM ÄR PÅVÄG HEM FRÅN HÄSSLEHOLM NU!!!!!!! :D WIIIIIIIIIIIIIIIEEEE! :D bara en kvart kvar av matte, sen har vi lite klasstid. sen heeeeem!!!! :D

2009-09-18 @ 14:16:41 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


kemi.

har haft franska, precis ätit fredagsfika, och nu ska vi ha kemi! blääää. men får sluta tidigare, eftersom jag ska till tandläkaren. efter det blir det lunch, matte sen hem och TRÄFFA MAMMA OCH SYSTER! FY FAN VAD GLAD JAG ÄR!!! :D och så kanske man får något fint ? (A)
2009-09-18 @ 10:04:21 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


det ni kanske inte vet..

nu är det såhär. jag ska avslöja lite hemlisar nu. hihihi! vissa kanske vet vissa saker, meeeeen, inte allt!





jag hatar mjölk och vatten! - det är verkligen något av det värsta jag vet. klart det finns undantag. mjölk kan jag bara dricka som oboy eller till flingor! och vatten kan jag bara dricka om det är iskallt och det är 40 C ute. jag kan verkligen inte dricka något av det "rent".

jag brukar inte äta frukost - jag tycker verkligen det är jätte äckligt att äta något på morgonen. jag klarar inte av det. så jag skiter oftast i det.

mitt hår - jag har bara färgat mitt hår två gånger och slingat det två gånger, under mina 15 år som levande människa.

andra namn - som många vet har jag inget andra namn. men, jag har ett dopnamn som är therese! ( efter ett helgon i libanon )

jag har aldrig varit full - jaop det är sant. dricker och sånt visst, men aldrig blivit full!

jag älskar arrangera - jag älskar verkligen arrangera saker. jag har faktiskt en jäkla bra fantasi. allt från överraskningar till fester , till ja , massa!

mitt namn är sammansatt - jag hör ofta " ditt namn är rätt ovanligt va ? ". och ja det är det faktiskt för att det är samman satt. för mina föräldrar heter då CHARLES & ALINE. så dom gjorde såhär, CHAR + LINE = CHARLINE

jag har - kallats challe sen jag gick i ettan ? rätt kul. även min pappa kallas challe, han stör sig på att jag oxå kallas det ;D

jag älskar ... - frukt och grönsaker! det är det bästa jag vet. jag älskar det till och med mer än godis och chips, tro det eller ej!!

jag har gått många sporter - ja faktiskt. jag har åkt konståkning ungefär 6 år ? jag har testat innebandy, handboll, fotboll och dans!

jag dansat i fyran - japp. när jag gick i fjärde klass gick hiphop/street kurs!

jag inte är en långsikt människa - helt ärligt är jag inte det. jag går inte grubblar på samma sak hela jävla tiden. jag glömmer och förlåter, väldigt lätt ! :)


2009-09-17 @ 21:07:20 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


saga uhre! <3

det finns ingen som du. ingen har fått mig att må så bra som jag gör. ingen har fått mig att gråta så mkt som dig. du är den bästa jag vet. jag har aldrig haft en bättre vän än dig och kommer aldrig hitta. jag älskar dig mest i världen! <333
2009-09-17 @ 20:25:12 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


engelska.

har engelska nu. precis blivit klar med min uppsats. vi skulle skriva om en händelse i ens liv som betydde något. skrev om stockholmresan. nu har vi rast, sitter och lyssnar på linus och lasse när dom spelar, sounds good! :)
2009-09-17 @ 13:52:47 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag bestämmer!

dags för ännu en hiss och diss! idag dissar jag outfits från VMA;s. jag dissar kläderna så ni vet, inte personerna!




Perez Hilton - helt klart en stor diss! liksom, målat händerna gula
oxå ? och vad är det med kavajen, gjort den själv eller ?
+ har inte din mamma lärt dig att man har skjorta under kavaj,
speciellt på stora galor ? STOR DISS!


Lady Gaga - omg, gaga, vad har hänt med dig ? HERREGUD! och
varför täcker du ansiktet ? döljer du något? klänningen är bara för
mkt! massa olika grejor på en klänning. fjädrarna är ju värst!
ush, lady, du måste gå tillbaka till din gamla snygga stil,
detta funkar inte alls!


Taylor Swift - taylors sminkning var oehöert snygg! men jag gillade
inte alls klänningen, den såg så gammaldags ut. visst den funkar på
henne, men det var inte rätt tillfälle till VMA! diss!




Beyonce - hon var såklart sexig som vanlig! skorna , klänningen,
håret, jo allt var perferkt! enkelt, men snyggt som fan. älskar
outfiten, verkligen en stor hiss!


Katy Perry - omg! omg! aldrig har katy varit så snygg!
klänningen är kort, men det ser inte alls porrigt ut! fy fan
vad läcker klänningen och skorna! ggrrrr! you go girl!


Pink & Shakira - denna klänningen var väldigt snygg! med ett par
enkla svart pumps, snyggt som fan! och den satt bra som fan både
på pink & shakira! lite lustlig, liksom dom är motsatt till varandra.
lite minus är att den ser lite stel ut, men snygg som fan!

2009-09-17 @ 08:43:16 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


kallt..

sitter vid mitt fönster nu, öppet, så att jag kan komma åt internet. kallt. men ändå mysigt (: idag så var det då skola. stack hem. titta lite tv. sen stack jag till stationen och mötte andy och elias. sen kom angella och nora med tåget, underbart att träffa dom två filurerna! :) satt och snacka och sånt. stack till netto. sen satte vi oss ett tag och snacka. sjukt kul hade vi! :) så nu är en av sakerna från "måste göra" listan avklarade. nu bara en sak kvar, träffa saga!! <3
kom hem vid halv åt. kvällsmat. sen bara plugg. har fortfarande lite engelska kvar, men det fixar jag. imorgon efter skolan ska man till gymmet på persgården och få sitt kort registrerat där, så man kan börja gymma (; efter det ska jag till banken och göra några ärenden.

MAMMA KOMMER HEM OM TVÅ DAGAR :D <3

grattis betti på din 17-årsdag! <3
2009-09-16 @ 21:36:22 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


trååk.

kom hem runt halv fem. satte mig och plugga direkt. nu sitter jag bara här och lökar. imorgon blir oxå en tråkig dag. men men , snart helg, hoppas på att det kommer bli lite roligare då. något jag måste göra är 1. träffa saga!!! <333
2. träffa angella, nora och andy! <3

click click click
2009-09-15 @ 20:39:19 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


fysik.

ja, nu har vi fysik. typ en timme kvar. vi har det rätt chill. håller på att göra klart våra labrapporter. efter skolan blir det bara hem och plugga. sen bara chilla! någon som har lust att göra något ? :) andy, angella , nora, JAG TKR VI SKA TRÄFFAS! ;) och ja ni vet vad, det vanliga, haha :D miss you :/

PUSSHAJE :D
2009-09-15 @ 13:40:29 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


hatar verkstadsteknik! -.-

ush kom hem från skolan ungefär 1 ½ timme sen. ush vad segt -.- hatar läraren. men ett och annt gott skratt fick vi allt! :D ska sitta lite till på datan, sen ska jag bli seriös och ta tag i mina läxor, så jag kan vila sen (: imorgon är det friluftsdag, blääääääääää! men jaja! och som sagt på fredag kommer mamma, mkt lycklig! blir att ringa henne idag och be om lite grejor hon ska köpa (A) :)

sen håller jag på att leta efter flygbiljetter till libanon nästa år, japp hela nästa sommar ska spenderas där!

och sen måste jag leta efter något jobb som jag kan ha på lov och sånt.

och sen letar jag efter något ställe där jag och saga ska börja dansa. typ i hgb? någon som vet vart det finns? street/hiphop/modern.

niggah.. <3
2009-09-14 @ 17:43:45 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


pitchures!



remember andy? :) <3



iiihhh världens bästa vän. du ska ha credit för att du är min vän.
älskar dig mest i hela fucking världen, bästa vän! ♥
2009-09-13 @ 21:22:34 a day of my life. Kommentarer (3) Trackbacks ()


5 jävla dagar kvar, sen kmr ni!



jag saknar min syster och mamma! :/ ♥



ooohhhh min lilla sötnos! kom hem busunge! ♥
2009-09-13 @ 21:19:09 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


saga klagar! =)

min underbara söta saga har klagat på mig att jag har uppdaterat väldigt dåligt. så förlåt? (A) men det är svårt. har inget internet hemma här och sånt. men men. min helg har inte varit så rolig. har inte orkat göra något. imorgon skola då, verkstadsteknik i klippan -.- bläääää! i något inlägg ska jag lägga upp lite halvgamla och gamla bilder, minnen alltså ! (:

tårarna du fällde för mig
kommer jag aldrig glömma
tårarna jag fällde för dig
kommer jag aldrig ångra
2009-09-13 @ 20:57:19 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


¢




vad tycks ? :) snyggt va ? vilket tkr ni jag ska köpa ? :)
2009-09-11 @ 15:26:17 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()




A strangled smile fell from your face
It kills me that I hurt you this way
The worst part is that I didn't even know
Now there's a million reasons for you to go
But if you can find a reason to stay

I'll do whatever it takes
To turn this around
I know what's at stake
I know that I've let you down
And if you give me a chance
Believe that I can change
I'll keep us together whatever it takes





everything - lifehouse: det var vår favoritlåt. vi älskade den.
den kommer alltid påminna mig om dig.


kvalitet före kvantitet! <3

fan vad jag saknar dig..
2009-09-11 @ 14:14:37 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


minnen.

har insett en sak. minnen är det finaste som finns. och jag bryr mig fan inte ett skit som har hänt detta året, det dåliga. jag kommer alltid komma ihåg detta året. alla minnen. och jag kommer alltid sakna dom. och jag kommer alltid vilja gå tillbaka till dom tiderna!
2009-09-11 @ 10:09:19 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


godmorgon!

godmorgon gott folk! ♥

hur är det med alla ? själv är jag astrött. var tvungen att vakna tidigt bara för att göra klart mina läxor. åååhh palla -.- och det går inte ens bra! men jaja. måste göra klart dom nu så jag inte kommer sent till skolan. hörs sen!! :)
2009-09-11 @ 06:29:24 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


godnatt! typ..

oh gud. klockan är tjugo över tio och jag har fortfarande skit mkt läxor. faaan. måste börja planera bättre och sluta skjuta upp det hela tiden -.- nej nu ska jag göra färdigt engelskan och kemin , sen sova! väldigt chill dag imorgon. vet ej vad som händer imorgon, antagligen hemma. ska ringa mamma och syster imorgon , saknar dom som fan!! ♥

GODNATT!! (=
2009-09-10 @ 22:18:19 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


..



iihh. miss a lot!! vill tillbaka "/ ♥

dagens låt! ♥

2009-09-10 @ 18:41:47 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


videoblogga?

hmmm.. ska man börja kanske ? kan kanske bli kul. hmm. funderar starkt på det. men vi får se ;D

just nu sitter jag i skolan. eller jag ska dra nu. ska dra till netto och handla mat till mig och min bror. sen plugga satan matte och franska. bläääää. kanske uppdaterar senare ikväll.

puuusss :)
2009-09-10 @ 16:06:24 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


©

nu ska jag börja med en ny sak på min blogg! Jag ska börja hissa och dissa saker i världen. det kan vara allt från människor till saker! hur ofta jag ska göra det vet jag inte, när jag hittar något att hissa och dissa :D wiiie :D
sen får ni ju kommentera vad ni tkr om mina åsikter ;)

Skolan - Fy fan jag orkar inte mer. har bara gått i skolan i en vecka men är redan trött på det. ush! stor tumme ner.

 

Vädret - Ush vädret här i Sverige är hemskt. Det är kallt och blåsigt man måste till och med börja använda jacka! Nu kan man inte längre gå i shorts och flipflop och sånt. Snyft!

 

 

Saga Uhre - Jag hissar Saga för hon är helt klart världens bästa vän. Tyvärr har jag inte visat tillräckligt hur mkt jag älskar henne och hur mkt hon betyder för mig. Men Saga du är verkligen solen i mitt liv. Jag vill inte leva ett liv utan dig. Jag skulle aldrig orkat. Jag finns alltid här för dig hjärtat. Och det gör så ont att inte kunna träffa dig varje dag. Jag saknar dig mer och mer för varje dag jag inte träffar dig. JAG ÄLSKAR DIG MEGA MKT SAGA! ♥

 

Skvallerbloggar - Jag älskar verkligen skvallerbloggarna. Bästa bloggarna!! :) Här är två som jag läser:

falsksanning.blogg.se & nbitchie.blogg.se

 

 

2009-09-09 @ 18:33:57 a day of my life. Kommentarer (1) Trackbacks ()


idag är det ...

2009-09-09 @ 15:20:07 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


mattelektion!

just nu har jag mattelektion. eller nu har vi en liten bensträckare ;) håller på med lite grupparbete och sånt :) kulkul. asså jag måste verkligen shoppa vintergrejor :O får leta lite på internet och sånt sen. men jag måste verkligen göra klart mina läxor som jag hade från libanon. jobbig dag idag. men idag slutar vi tre skönt. så fort jag kommer hem så ska jag göra läxor samtidigt som jag ska mysa med banan, vindruvor och glass mums!

uppdaterar ikväll :)

ish mish saga ♥
2009-09-09 @ 13:40:20 a day of my life. Kommentarer (1) Trackbacks ()


goodmorning =)

godmorgon gott folk! sitter i skolan nu. ska snart ha historia , palla -.- sen har vi engelska sen har vi mat sen matte! sista lektionen är sån resurstid (läxtid) med treorna :) pusshaje!
2009-09-09 @ 08:30:29 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


libanon 18/8 - 3/9 ♥




kusin vitamin när vi kom och överraska dom! :)


sjukt mkt bilar. sjukt mkt trafik. sjukt många galningar i trafiken.


moster 2 :)


mosters unge. kusin marcel! världens sötaste! <3


andra mosters unge! Elitta, sötnos! <3


kusinerna! ♥


haha gullunge! ♥


världens sötaste!! ♥


såhär var dom minsta tomaterna i libanon, typ :)


världens sötaste kusin precis badat! ♥


gullunge! ♥


haha lilla galning! kusin och moster! ♥

fler bilder kommer i slutet av september :)


2009-09-08 @ 21:34:07 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


libanon 18/8 - 3/9 ♥

resan dit gick faktiskt bra. förutom att planet blev två timmar försenat i ungern, segt! när jag väl var framme i libanon var klockan 5 på morgonen på torsdagen. ( jag åkte onsdag vid åtta ) död var jag. det roliga med denna resan var ju att ingen i min släkt visste att jag skulle komma. dom var helt övertygade att jag skulle stanna hemma pga skolan. så när jag gick ut, så stod pappa och farbror där. såklart kände inte farbror igen mig, så gick fram till han. och det tog ett tag innan han såg att det var jag. stackaren. kul var det! sen åkte vi hem till farbrors hus. alla blev skitglada och överraskade när dom såg mig. sen liksom väckte vi alla oxå xD sen ringde vi morbror och pappa bad han komma, även han blev sjukt överreaskad. det var skit kul. sen åkte jag hem till mormor, stackaren såg inte att det var jag först. så underbart att träffa mormor. kändes sjukt tomt utan min morfar. utan den lille gubben, med värsta leendet och ciggen i handen. sen hem till moster, fy fan det var nog det roligaste. det var sjukt underbart att krama om alla släktingar alltså! saknat dom som fan. och sjukt mkt släkt träffa man, och överraskade blev dom oxå :D

under tiden jag var i libanon så gjorde jag tyvärr inte så mkt. eftersom jag åkte dit för morfars begravning. så fjärde dagen åkte vi upp till vårt hus i bergen. lite släkt kom. det var min familj, mina två mostrars familjer, min morbror och min mormor. vi umgicks och hade det mys. lite släkt kom och hälsa på. nästa dag vakna vi vid sju. fixa oss och sånt. vid 9 kom alla släkt och folk som skulle till begravningen. vid kvart i elva begav vi oss dit. det var tufft. svarta kläder, strumpbyxor, 40 C + stark sol och väldigt ledsam stämning. i kyrkan blev det gudstjänst och sen mat. sen tillbaka till huset, umgås med lite släkt. sen på kvällen åkte vi tillbaka till beirut :)

En dag så åkte vi typ till en kyrka. det var typ en minnessak för ett helgon. gick där och sånt, sen stack vi till en skit fin resturang och åt och hade det kul! :)

En dag stack vi till en sån häftig grotta! som hade skapats av sig själv. så jävla nice. är utnämnd till en av topp 10 för världens mästerverk typ. nu håller det på att röstas, så vi får se vilken plats den kommer på. tyvärr fick man inte foto, men lägger upp lite bilder från internet. det var asnice. den dagen var det min familj och farfar. efter det stack vi till resturang och åt!

en kväll så hade vi inget att göra, så min familj (utom britney) och min farbrors familj åkte och bowlade :) skit kul. spelade massa såna spel och sånt. jag och min tjejkusin och pappa vann bowlingen :D

typ 3 dagar innan vi skulle tillbaka till sverige så stack jag till frissan med mamma. fick värsta makeover. klippte och slinga mitt hår, RÖÖTTT :D skiiit snnyggt.! sen fick jag manikyr och pedikyr. sen fixa jag mustachen och ögonbrynen :D sen sista dagen vi var i libanon så tog min moster mig och shoppa och så piercade jag även mina öron. fyra hål. först så att jag har 3 hål på det ena och 2 på det andra. ( nu räknar jag med mina gamla hål ) och sen gjorde jag ett längst upp på örat. skit snyggt :D

resten av dagarna, så åkte man kanske iväg och käka glass. men mest var vi hemma och träffa släkt, umgicks , uppe sent och sånt :)
jag hade skit kul i libanon. och jag längtar så jävla mkt tillbaks! så avis på min mamma och syster som är kvar, och ska vara det i två veckor till. och sen saknar jag dom som fan !

OOOOCCCCHHH, VI SKA KÖPA LÄGENHET I LIBANON SÅ ATT VI KAN ÅKA DIT VARJE ÅR :D:D FAN VAD GLAD JAG ÄR! OCH DET ÄR REDAN BESTÄMT, LIBANON  NÄSTA ÅR! KVITTAR OM FAMILJEN SKA DIT ELLER EJ, JAG SKA :D lääääängtaaaar :D:D

men här kommer lite bilder. blir inte så många eftersom det är från min kamera, och typ alla bilder togs med pappas kamera. men dom foton kommer jag inte kunna få förrän mamma kommer hem. så resten av bilderna lägger jag upp typ i slutet av september :P =/
2009-09-08 @ 21:12:16 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


libanon 18/8 - 3/9 ♥


Detta levde jag på i planet! <3


innan planet skulle lyfta, kastrups flygplats.


i believe i can fly :)




berg berg. hus hus. sjukt fin utsikt från mosters hus :)

2009-09-08 @ 21:11:05 special moments. Kommentarer (0) Trackbacks ()


hatar matte -,-

hejhopp alla :D skola idag då, gick fan snabbt. vi hade gympa, svenska och fysik. fett chill =D efter skolan stanna jag och felicia kvar i skolan ett tag, satt och snacka och sånt. sen hem. lite tv. sen blev det läxor direkt. har pluggat matte hela dagen, men nu lägger jag undan det och gör klart engelskan medan jag tittar simpsons :D höhö :D kl 9 är det andra avenyn, FY FAN VAD NICE :D:D:D HAR LÄNGTAT SATAN! :D

har inte berättat om mitt schema, men vi börjar fan halv nio varje dag (H) utom måndagar -.-
men men :D schemat gillar jag starkt! inte många lektioner på en dag :D

och eftersom jag inte har berättat om libanon, ska jag göra det i nästa inlägg ;D

pumpar & ventiler - du lärde mig.
2009-09-08 @ 20:21:30 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


yo biatches =)

hemma nu från skolan !!! :) idag har vi varit i klippan. jävligt ser. men sen fy fan vad jag och felle skrattade xD FY FAN XD HAHAHAHA XD tack felle underbaring. du kommer göra mina måndagar lysande! <3
är hemma nu. världens bästa person i hela världen kommer snart till mig. inte träffat henne sen vi sa hejdå innan jag åkte. snyft :(  FAN VAD UNDERBART DET SKA BLI ATT TRÄFFA SAGA :D:D <333

kanske hörs ikväll! :D <33
2009-09-07 @ 17:05:50 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


omoget

för det första är detta bråket mellan mig och julia!
ingen har bett er alla attlägga er i ?
det är ju bara fegt :S
har ni sett att mina vänner har lagt sig i ?
nej för dom är så pass mogna och vet vart gränserna går!
SÅ BACK OFF OKEJ :S
jag och julia har inte med varandra att göra så att ,
varför ska 10 st hoppa på en ;) ?
2009-09-07 @ 16:59:53 a day of my life. Kommentarer (1) Trackbacks ()


kommentarer

ni som  har kommenterat är fett patetiska (:
japp jag är fet som en gris och jag är stolt som fan!
ni kan inte trycka ner mig!
linne, ida , ni är ju roliga!
är ni avisa för att hon dissa er för mig ?
för att jag var hennes allra bästa vän och inte ni ?
det roliga var , ni erkände själva att hon dissa er för mig ;)
och julia,  det var du själv som sa att du inte ville va med ida och linnea,
för du inte palla vara med dom och sånt! xD
och sen var det du som frgade mig jävla varje dag om vi skulle göra något,
sa man nej så dampa du som fan !
och säg mig ?
vad har detta inlägg med hur jag ser ut ?
jag har väll aldrig sagt något om ert utseende  ? :)
jag tkr alla ska gå och skaffa sig ett liv :)
detta visar ju bara hur falska ni är ;D
2009-09-06 @ 18:37:53 a day of my life. Kommentarer (2) Trackbacks ()


skrattretande!

att det bara finns människor som du kan jag inte förstå, hur man kan bete sej som du gör. att jag inte insåg tidigare hur du var, att jag slösade så mycket tid på dej. jag ångrar det så fruktansvärt mycket, så du anar inte. att jag slutade träffa mina riktiga vänner istället för att va med dej. du är riktigt störd i ditt huvud asså, säger att jag är patetisk. jo visst?! säger att de snackas massa skit om mej, men du vet så jävla lite. det är tvärtom, det är dej det snackas om. dej alla tycker illa om, jag förstår inte hur jag kunde kalla dej min vän. du har fan aldrig varit en vän till mej, du har fan bara förstört hela tiden. jag ångrar verkligen att vi fick tillbaka kontakten, jag har inte varit mej själv sen dess. du höll mej precis som om du vore min mamma, du lät mej fan inte göra vad jag ville. så fort jag gjorde någonting så skulle du veta & du brydde dej bara när du själv tyckte det passade. låtsades att du fanns där, men i själva verket så va du bara så jävla nyfiken på allting. kan inte fatta hur jag kunde stå ut med dej? det fanns alltid någonting för dej att klaga på! & du ska veta en sak, inte bara jag & min familj som hatar dej. du kan ta dina äckliga killkompisar & stoppa upp dom någonstans. för jag bryr mej verkligen inte om varken dej eller dom. du har bara förändrat mej till någonting dåligt, och nu bryr jag mej inte ett jävla skit om vad du gör. jag vill aldrig mer se dej, aldrig!!


+ om du inte kommer & hämtar dina saker som du har glömt hos mej så klipper jag sönder skiten.

texten tagen från: juliacarolinapersson.blogg.se




patetiskt ?
skrattretande?
OHJA!
liksom allt detta bara för att jag vill ha mina grejor tillbaka som hon har tagit?
synd att texten är falsk, för det hade inte varit lika kul då. x)
jag tänker inte sjunka till din nivå och skriva om dig och ditt misslyckade liv,
för det kommer inte sluta bra för dig om alla får veta ditt sanna falska jag :)
hejdå. ha ett bra liv (NOOT) =D

2009-09-04 @ 13:06:28 a day of my life. Kommentarer (12) Trackbacks ()


uppdatering.. snart!

ska skriva om libanon resan senare! har skola och sånt nu! men det kommer :)
2009-09-04 @ 10:08:12 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


HOME!

IM BACK BITCHES ;D ♥

2009-09-03 @ 17:21:31 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0