lov!

godmorgon bloggen! :)
hur mår alla mina läsare idag? :)


själv har jag vaknat på ett strålande humör! mitt rum är städat, det är lov, jag har massa roliga planer för veckan & ikväll blir det kvälls mässa i kyrkan, då jag äntligen får träffa beckz! :)

igår så var det en familjedag! först hela dagen chillade jag bara och storstäda mitt rum. sen fixa jag mig och sånt, sen drog vi in till ikea. tittade lite och hittade en garderob, stol och skrivbord som vi ska hämta i veckan! :D sen blev det käka på libanesisk restaurang! massa gott! senare drog vi till bio, där det blev "the other guys". riktigt jävla rolig!!! sen drog vi hem & det blev sängen dirr! (: <3

idag ska jag plugga och skriva en sak till kvällskyrkan! sen ikväll beger jag mig då till församlingshemmet. hoppas en trevlig och rolig kväll! :)

imorgon ska jag äntligen få träffa bästa vän! längesen :/! men vi ska iaf först shoppa, sen antagligen käka och sen blir det bio. kommer en awesome dag med världens bästa catalina! :) <3

tisdag så åker jag till ullared med ina,agnes,mandy,sandra&elle!!! :D kommer bli skit kul!!!

onsdag: MAKEOVER!!!!! ni får reda på onsdag om det ;)

torsdag åker antagligen familjen till ikea och hämtar mina grejor! :)

sen ngn gång den helgen blir det bowling med familjen! :)

har fullt upp och sen måste jag hinna plugga, illa!!!

nej nu måste jag kila. glöm nt börja läsa bloggen imorgon noga, får då börjar jag ju mitt uppdrag! :)
2010-10-31 @ 11:13:28 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


ditt fel. inte mitt fel.

kom nt och skyll detta på mig. det är ditt val och du har bestämt detta. inte jag. du väljer själv att skita i det och inte fixa det. du väljer från att fly från problemet. tydligen betydde dessa 11 års vänskap INGET för dig. du kan ju höra av dig när du har insett ngt och ändrat dig.
2010-10-28 @ 04:38:58 feelings. Kommentarer (0) Trackbacks ()


väntar på dig.

väntar fortfarande på att du ska slå mig hjärtat ;D men alla vet att du nt vågar, du visade det jävligt bra för två veckor sen, när du nt ens våga titta på mig ;)
2010-10-27 @ 19:35:36 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


nytt liv!

fyfan vilken död blogg! men nu blir det ändringar! på allt! på mitt liv!
har inte bloggat eftersom jag har haft så jävla mkt plugg! men nu är det lov nästa vecka och det ska bli lite ändringar.
har haft massa snack med min mamma nu och jag har verkligen insett att jag måste göra ngt åt min vikt! det går inte att väga såhär mkt när man bara är 16 år. 20 kg har jag gått upp på ungefär 5 månader. och det är jävligt mkt. så nu är det dags att gå ner dom 20 kg! försöker just nu hitta ngn personlig tränare som kan hjälpa mig med träningen eller iaf komma igång! och så har jag äntligen ringt läkaren och bokat tid! så på måndag börjar jag! för har för mkt plugg denna veckan. först och främst måste MÅÅÅSSTE jag gå minst MINST 30 min varje dag. powerwalk. sen träna 3-4 ggr i veckan och få en helt ny kost. ska även be läkaren ta lite prover för att se att jag är frisk! jag har exakt 42 dagar ( från och med måndag ), exakt 6 veckor på mig att gå ner i vikt. MINST 10 KG!!!! och lyckas jag med detta har mina föräldrar lovat mig att jag ska få åka till australien till jullovet och libanon hela sommaren! så detta ska jag lyckas med! för nu har mina släktingar tjatat så jävla mkt att jag ska åka ner och dom har till och med erbjudit sig att betala resan. och om dom ska göra det, då måste jag fan gå ner i vikt, dom kan nt se mig såhär.

min blogg kommer bli lite annorlunda nu. ni kommer fortfarande följa min vardag och så, men ni kommer även att få följa min kamp genom detta! varje dag kommer jag skriva vad jag har gjort ätit och hur mkt jag har gått ner i vikt varje dag och varje vecka. jag kommer alltså väga mig varje dag. jag är nt säker på att jag kommer skriva ut min vikt på bloggen, för det är så äckligt asså, men vi får se!!!

nej nu måste jag fortsätta plugga! har massa PUB att göra. eller börja på rättare sagt. jag kommer börja blogga igen till helgen!

jag hoppas fler kommer börja läsa min blogg och att alla kommer stötta mig genom detta. för detta är nt lätt ska ni veta! att ha varit övervikt i hela sitt liv och sen ska gå ner 10-20 kg på 6 veckor!

allt som har med mitt uppdrag att gå ner i vikt hittar ni under kategorin UPPDRAG: GÅ NER I VIKT!
2010-10-27 @ 17:28:25 uppdrag: GÅ NER I VIKT! Kommentarer (0) Trackbacks ()


a little happy.

blev att stanna hemma från skolan idag oxå är inte fullt frisk, men det blir definitivt skola imon! :) idag är jag på rätt så bra humör. vädret är helt underbart, jag mår bättre och jag har äntligen fått mitt spotify premium. så senare på eftermiddag ska jag ta på mig varma och mysaiga kläder, sen tar jag min mobil ( MED SPOTIFY PREMIUM! :D) och går ut en lång runda. :) dags att börja mina nya rutiner, nästa vecka när jag är helt frisk blir det att börja ta gymmet på allvar!

nej nu ska jag titta lite tv, äta lunch, dra ut en runda och sen antagligen plugga! :)

IKVÄLL BÖRJAR VAMPIRE DIARIES IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D HAPPPYYY!!!
2010-10-14 @ 12:26:56 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


inget nytt..

jag har inget att skriva eftersom jag bara har legat hemma hela dagen och lökat. hatar att vara sjuk och idag var jag ännu sämre än igår. bajs. jag som hade planerat att ut och gå en runda, måste ju börja mina nya rutiner ju. var meningen att jag skulle börja i måndags men så blev jag sjuk. men jag börjar bli bättre, tror nt det blir skola imon heller, men ska försöka ut och gå en runda.

sitter och glor kungarna på tylösand,  vet nt om jag ska glo mer tv sen eller lägga mig. we'll see! :)
2010-10-13 @ 22:35:41 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


bläääwäää

denna dagn har både sugit hårt och varit awesome! vaknade i morse och mådde bajs så blev ingen skola! var istället hemma och plugga kemi! sen vid tre drog jag till skolan för att göra kemiprov, det gick åt helvete. sen kom mamsi så körde vi en snabb runda till hlm för att hämta min älskade mobil! när jag väll kom dit fick jag tydligen en helt ny mobil! süper glad! sen så hade jag lite tid över så jag köpte smycken för 200 kr xD!!! i loooove smycken! sen även en tröja på JC och lite smått och gott på tiger! :) kom hem för typ en timme sen, håller på att leka med min mobil och sånt nu! :) idag blir det bara ligga på soffan och titta tv, får se om det blir skola imorgon! pusss!!!



säg nt att du ska slå ngn när du nt vågar!
2010-10-12 @ 19:27:12 a day of my life. Kommentarer (1) Trackbacks ()


börjar om..

nu är det dags för mig att börja om mitt liv. starta ett nytt liv med förändringar. jag ska klara detta. för jag vet att jag kommer alltid ha mina vänner som stöttar och hjälper mig. detta är vad jag vill, jag har bara insett det förrän igår tack vare en person! ♥ det finns inget som kan stoppa mig mer än mig själv. och det kommer inte funka. min vilja är så jävla stark nu. detta gör jag för min egen skull , inte för att folk snackar massa skit om mig och kritiserar mig för det, för dom skiter jag fullständigt i. jag har varit med om det i elva år, så tro mig, jag klarar det.

australien julen 2010 då? HELL YEAH!
2010-10-10 @ 09:19:34 feelings. Kommentarer (0) Trackbacks ()


bara plugg.

titta på mig, jag gick upp nio nu för att sätta igång att plugga och det har jag faktiskt. sen vid tre ska jag iväg till abf och köra ett "träningspass" sen kl 5 blir det dans sen när jag kommer hem blir det ännu mer plugg.

2010-10-10 @ 09:11:44 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


i'm done.

som ni ser på min blogg och fb, är det lite drama i mitt liv just nu. inget jag egentligen bryr mig om eftersom det nt är ngt speciellt xD bara en patetisk fitta som snackar massa skit hit och dit. spelar så cool samtidigt som hon skickar våran gemensama vän till mig för att be mig ta bort en grupp om henne eller ngt sånt. pallar nt att hon nt vågar be mig själv xD och sen att hon går runt och säger att hon ska slå mig hit och dit och att jag borde vara rädd och blabla, medans hennes äckliga fittkompis skriver till mig att jag ska akta mig från henne för jag vet nt vad hon kan göra med mig och blabla xD shit asså dessa araber, tror dom är ngt bara för att dom får lov att röka för sina föräldrar :) jag är nt rädd för ngn. och jag behöver ingen som beskyddar mig. jag kan stå upp för mig själv. jag är nt heller tjejen som slåss, men behövs det så gör jag ju det. men jag slår aldrig första slaget. om en kille hade bråkat mig att jag lätt gett han en smäll, hade aldrig varit rädd. jag är en tuff tjej och klarar mig själv. och jag är alltid personen som försöker stoppa när det blir bråk mellan ngn. så om den lilla fittan nu vill slå mig så visst :p i don't mind. för jag vet att jag kommer nt ta första slaget och hon kommer nt heller våga, men tar hon första slaget kommer det nt kännas och det kmr bli mer synd om henne. och jag vet att hon kommer ta med alla sin pundarkompisar från hlm och kstad som hon snackar så mkt skit om, men whatever.

bring it on biatch ;D

om du nu vågar, hahaha ;)
2010-10-09 @ 16:10:32 a day of my life. Kommentarer (1) Trackbacks ()


...

jag orkar inte. jag orkar inte förlora er två. inte nu. det är nt rättvist. jag behöver er här oss mig.
2010-10-07 @ 21:11:47 feelings. Kommentarer (0) Trackbacks ()


chill dag!

idag blev det då gympa vid halv tio, rätt jobbigt men rätt kul. sen efter det tbx till skolan, ha lite klasstid sen blev det lunch sen hem! bara chillade och provade även mina linser, iiihh me like! sen tog jag kvart över tåget till kstad, där jag snabbt träffa på underbara sag! åkte med quang till hässle sen skulle han till malmö. sen i kstad blev det in till h&m och köpte en fin typ "tröja" sen fixa jag tandställningen, inte långt kvar nu! sen hem, i hlm hoppas lilla söta catta på. som vanligt pratade och flippa sönder, sen hade vi följe hem och nu sitter jag här. ska snart vara duktig och plugga kemi. sen kl 9 blir det Desperate Housewifes och efter det Cougar town, iiih är så glad att det har börjat igen! :D

& imorgon ska jag ut med min söta vaniljpudding! ♥
2010-10-05 @ 18:17:29 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


australien!

bilder på presenterna jag fick från pappa när han var i australien och från släkten! :) <3


från vänster - färgade linser, smink låda från ed hardy, britney's nya parfym "curious" och ett jätte fint armband från guess.


från vänster - röda converse, jeans väska, parfym från JLo, sandaler, plånbok, armband, ring & halsband.



grått linne med en baksida av spets, stortröja och en sommar/höstjacka.



rosa kofta, rosa/röd träningströja, blå/rosa träningsbyxor, grå/rosa pyjamas med bambi!
2010-10-04 @ 23:01:20 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


london!

är hemma från london nu, eller ja jag kom hem igår natt! idag har varit en skit jobbig dag i skolan eftersom jag har haft pub och reglerteknik samtidigt som jag knappt försöker hålla mina ögon öppna. skit jobbigt. men här kommer en liten sammanfattning om london:

onsdag: skola då, sen tåg vi tåget kvart över ett. tåg flyget vid 6, sen landa vi vid åtta. det regnade -.- men jag & pernilla klara resan, tsm! <3 vi var vid vandrarhemmet vid tio, det var riktigt nice! sen käka vi pizza och bara snacka och hade kul. sen gick alla till sina rum typ! men ingen somna förrän vid tre typ!

torsdag: upp tidigt, sen blev det science museum - rätt nice, sen dela vi in oss i två grupper. min grupp drog med ann-sofie och hennes moster till en stad kommer nt ihåg namnet, där vi först skulle käka, sen åka båt genom en å. vädret var underbart så det var asnice. sen drog vi till st peter's cathedralen. sen tog vi bussen till china town där vi skulle äta på en kina restaurang! men innan vi åt gick jag runt med simon, carl, åberg, emma, robban & dennis i china town! :)  sen efter maten drog vi och titta på musikalen grease! den var riktigt bra. sen gick jag, dennis och simon runt några rundor, sen tåg vi tunnelbanan så att vi var hemma vid halv tolv! sen så satt alla och snacka och sånt och somna inte förrän vid tre!

fredag: det blev upp väldigt tidigt, sen tog vi tunnelbanan till westminister (?), där vi skulle möta upp en snubbe som hette adam scott som skulle ta oss på en guidetur. det sög. det var både tråkigt och det regna. efter det drog ett stort gäng till primark ( samma som ullared ) där vi var ett par timmar. blev en hel del shopping! :) sen drog jag, carl och dennis iväg på oxford street och shoppa. sen blev det mat på bella italia med hela klassen! efter det drog nästan alla tjejerna på mamma mia musikalen! sen var vi hemma vid kvart i tolv!

lördag: vi drog tidigt på morgonen till camden market! det var as nice och skit stort jag hitta faktiskt lite! sen efter det drog vi några stycken till primark, fick även då lite köpt!  sen gick vi bara rundor. sen tillslut bestämde jag, pernilla och sara oss för att dra och åka the london eye. det är som ett gigantiskt paris hjul! det var typ en halvtimme kö. sen åkte vi den då i en halvtimme. asså det var amazing vi kom så jävla högt upp i luften och man kunde se hela london. det var helt enkelt fantastiskt. sen efter det drog vi till en pub och mötte upp resten av klassen och åt god mat! sen bussen hem till vandrarhemmet där vi hade myskväll, där vi åt massa snacka och snacka om våra upplevelser.

söndag: så drog jag och några andra rätt tidigt till china town vi skulle titta om man kunde göra naglar men det var tyvärr stängt. så jag , ida och mandy drog till oxford street. det var meningen att jag och mandy bara skulle visa ida vägen till primark för vi inte palla gå in, men det slutade med att vi gick in och jag handla massa grejor! sen gick vi runder lite, köpte lite mat på mcdonalds sen åkte tillbaks till vandrarhemmet! där vi alla samlades tog vårt pick och pack och drog oss till tunnelbanan för att senare åka till flygplatsen. tyvärr hände en rätt jobbig sak för mig när vi hade hoppat av tunnelbanan. det var riktigt jobbigt och mådde skit. sen på flygplatsen gick vi rundor lite. sen blev det på planet, meningen att vi skulle lyfta fem i sju men planet lyfte inte förrän kvart i! resan gick rätt bra, fast när vi skulle landa fick jag så jävla ont i öronen. och eftersom vi var så sena fick snabba oss som fan för att hinna med sista tåget! som tur hann vi med och i hässleholm kom älskade papi som jag inte träffat på över en månad och hämta mig! det var underbart att krama om honom! sen körde han mig och mandy hem! sen när jag kom hem fick jag träffa älskade mamma! gick och lade mig direkt asså, var så jävla trött!

ja så idag efter skolan gick jag hem då och bara chilla. pappa gav mig alla presenter han och släkten hade köpt, blev så jävla glad! är skit nöjd! sen har jag gett min familj deras presenter och sen har jag bara tagit det lugnt. ska snart lägga mig. har en jävligt chill dag imorgon, börja halv tio med gympa i en timme, sen har jag bara klasstid och mat sen hem! as nice! :)

nej nu ska jag titta lite tv sen lägga mig!

p.s här kommer lite bilder från vad jag handla i london:








2010-10-04 @ 22:30:05 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0