godmorgon!

godmorgon!

idag är jag uppe väldigt tidigt, bajs -.- hatar att vakna tidigt på lov -.-
iaf, har inte bloggat eftersom min data är död och den kommer vara det tills den 3/1, för då kan jag få min laddare.. och den stationära (familjedatan) är alltid upptagen så -.-

igår var det väla med quang, ina och johnny! :) blev en del shopping! :) och nu när jag har fått en ny kamera och mobil så kommer det bli massa mer bilder på bloggen! :) uppdaterar ikv med lite bilder ;D

nej nu måste jag plugga, prov nästa vecka =(
2010-12-28 @ 10:12:35 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


julklappar! (:

blev jätte nöjd med mina julklappar (: detta fick jag: - rosa kamera - mobil x10 - 1000 kr på väla - dansskor, jogginbyxor och en "danströja" - två "plastklockor" ; en vit och en lila (: - vit/rosa mönstrad hårfön - rosa plattång - 16 gb usb minne - rosa kameraväska och så blev det nya xbox 360 + kentect + live + 3 spel till hela familjen, AWESOME! :D nu längtar jag bara till rean och nyår (: just nu sitter jag och glor tv medan jag kränger julgodis, clementiner och julmust! :) vi hörs imorgon, god jul :)
2010-12-24 @ 22:14:09 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


god jul!

God Jul på er alla mina fina läsare! :) <3

jag har inte kunnat blogga eftersom jag har haft fullt upp och inte kunnat använda min dator pga att jag glömde laddaren i skolan -.-

idag så har jag bara fixat mig och tagit det lugnt. vid fem blev det mat! och nu tar vi lite familje bilder och snart kommer tomten :D

skriver sen när tomten varit här , puss!

2010-12-24 @ 18:54:29 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


WOHO!

sitter i skolan och lanar! jo ni såg rätt, JAG LANAR! CS :D! haha lärde mig det idag, riktigt jävla kul! :D snart blir det turnering, och mitt lag BREZNAK består av micke och robban ;D! haha ;p

såg precis nya schemat och jag har EN lektion på torsdagar! :D 08.20-09.50! men det sugiga är att det bara är läxtid! så jävla segt men men :) funderade på att börja på mitt projekt som vi ska göra i trean men jag har ju ett annat projekt på gång på fritiden, så måste hinna med det! :)

men men rätt nice schema ;D!

later, för nu ska vi spela :D:D
2010-12-17 @ 20:36:41 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


pallar inte mer!

jag har fan fått nog av dig. jag pallar inte dig mer! det är över, jag vill fan inte ha med dig att göra mer! du är en äcklig, falsk liten bög! du har utnyttjat mig under hela den här tiden. asså seriöst, jag trodde du var annorlunda men du är precis som alla andra, låtsas vara en vän fast du i själva verket vill komma närmare någon annan! jag är så trött på dig, du är så jävla falsk, snackar så jävla mkt skit om folk sen slicker du deras rövar som en liten hundvalp! dra åt helveta, helt seriöst. ska bli så jävla skönt att slippa dig! HA ETT FUCKING BRA LIV men dina nya vänner! jävla as!
2010-12-16 @ 20:49:41 feelings. Kommentarer (0) Trackbacks ()


pallar inte mer!

jag har fan fått nog av dig. jag pallar inte dig mer! det är över, jag vill fan inte ha med dig att göra mer! du är en äcklig, falsk liten bög! du har utnyttjat mig under hela den här tiden. asså seriöst, jag trodde du var annorlunda men du är precis som alla andra, låtsas vara en vän fast du i själva verket vill komma närmare någon annan! jag är så trött på dig, du är så jävla falsk, snackar så jävla mkt skit om folk sen slicker du deras rövar som en liten hundvalp! dra åt helveta, helt seriöst. ska bli så jävla skönt att slippa dig! HA ETT FUCKING BRA LIV men dina nya vänner! jävla as!
2010-12-16 @ 20:48:01 feelings. Kommentarer (0) Trackbacks ()


srry..

förlåt för att jag inte har bloggat men har så sjukt mkt nu innan lovet, har slutprov i fysik A , ja det förklarar allt! men kände mig skyldig att slänga in ett inlägg eftersom saga hade gett mig en komplimang för hur duktig jag har blivit med bloggandet (a)

iaf, idag var jag på möte angående vårt stora projekt! :) ( det är jag och en vän till) jag tänker inte berätta vännen, för då vet alla vad det handlar om typ ;p men iaf, det gick iaf skit bra och vår "chef" var skit positiv! så vi kommer börja planera och allt nu på lovet sen kör vi igång så fort som möjligt, typ precis när vi börjar skolan! är så jävla glad över detta, kommer bli så jävla kul! :D

ja och imorgon är det då slutprov i fysik a, har tyvärr ingen ork att plugga! längtar verkligen tills provet är över, fyfan vad skönt det kommer bli! jag kommer må så bra och vara så lycklig då! imorgon efter skolan blir det då LAN! :) nicenice! sen på lördag blir det antagligen väla med felle! :) sen på söndag, PLUGGA SÖNDER! sen en skoldag kvar på måndag, tisdag så ska vi städa och ha PIGOR OCH DRÄNGER, kommer bli skit kul :D sen onsdag ska man till skolan halv nio och skriva prov :/ sen kanske väla?

sen ja så är det torsdag, ska nog bara vara hemma och packa alla julklappar och städa och fixa mig!
sen på fredag är det julafton! :)

nej nu måste jag gå, måste plugga lite till! :/
2010-12-16 @ 18:47:38 about me. Kommentarer (0) Trackbacks ()


Day 04

Day 04 – What you ate today
skriver vad jag åt igår, för det var meningen att jag skulle skriva detta igår, men hann inte ;p


först på morgonen åt jag en fralla med ett glas oboy. senare en banan! sen på matan blev det nudelwok med kyckling! :) sen blev det lite pepparkakor hemma hos wang! och till kvällsmat blev det en bit hemmagjord pizza med sallad! och till sist, fyra glas isvatten!
2010-12-14 @ 13:35:32 about me. Kommentarer (0) Trackbacks ()


Day 03

Day 03 – Morning routines

Vanlig:
jag vaknar ungefär en timme innan skolan. väljer mina kläder och smycken och skor! sen packar jag väskan. upp och duschar kroppen. äter lite frukost. tvättar ansiktet och borstar tänderna. sen sminkar jag mig. sedan tar jag på mig och går till skolan.

Avancerad:
ibland brukar jag vakna två timmar innan skolan och antingen plugga som fan till ett prov eller ta en dusch och fixa håret och fixa mig lite extra (:
2010-12-13 @ 15:04:07 about me. Kommentarer (0) Trackbacks ()


Day 02

Day 02 – 10 things you like

1) mina vänner!
2) dans!
3) musik!
4) Libanon!
5) Australien
6) Mat!
7) Shopping!
8) Accesorer ( stavas ;s)
9) familj & släkt!
10) twilightserien!
2010-12-13 @ 15:01:30 about me. Kommentarer (0) Trackbacks ()


Day 01

Day 01 – Introduce yourself

mitt namn är charline och jag är född den 22 januari 1994. jag går i andra ring på perstorp gymnasium. jag är ett år yngre pga. att jag hoppade över nollan! jag älskar att dansa och har gjort det 2-3 år? :) jag bor i hålan perstorp med min familj som består av mamma, pappa, lillebror och lillasyster! :) jag är en rolig och utåtriktad människa, men även godhjärtad och ställer alltid upp för min familj och vänner! :)
det var allt om mig, puss på rumpa :*
2010-12-10 @ 17:29:50 about me. Kommentarer (0) Trackbacks ()


happy!

är så jävla glad just nu! håller med ett "projekt" just nu som kommer bli så jävla kul! :) men tyvärr kan jag inte berätta något än förrän allting är bestämt! :) men fy fan vad exalterad jag är asså! :D kommer riktigt jävla kul! och så gör man ju det men en av världens bästa personer! :)

men kommer berätta så fort jag får ! :) typ 2-3 veckor eller typ efter jul! :)
2010-12-10 @ 17:15:07 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


blflflflalfa

haha kommer inte på ngn rubrik! känns inte som jag har ngt vettigt att skriva så jag tänker härma saga lite! :)

Day 01 – Introduce yourself 
Day 02 – 10 things you like
Day 03 – Morning routines
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Favourite blogs
Day 08 – Your room
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Favourite picture
Day 17 – Your favorite memories
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Christmas wishlist
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – Your best buys
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – Ten thing we don't know yet

detta kommer jag börja med! :) och för att jag ska ha läsare varje dag så är detta ett bra sätt och så vet jag ju vad jag ska skriva om ;D!

har även gjort en egen kategori till detta som heter "about me." :)
2010-12-10 @ 08:38:05 about me. Kommentarer (2) Trackbacks ()


hum..

idag mår jag lite bättre. inte bra. utan bara lite bättre.

känns verkligen som världens onödigaste dag idag. hade gympa halv tio. matte i 40 min. sen lunch. sen klass tid i en kvart. suck..

nu har jag vilat ett tag så nu ska jag plugga matte c, prov imorgon. får se vad som händer i veckan, inga läxor och sånt skit och mög, så vill göra ngt!

nej orkar inte skriva mer. puss på er!
2010-12-07 @ 16:21:42 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


it's just getting worse.

okej. detta blir ett bajs inlägg. verkligen.

natten var hemsk, la mig vid ett kanske vaknade upp tre gånger under natten med ett hjärta slåendes snabbt, hård andning och tårar rinnandes. det var längesen detta hände, jävla mög..

gick upp vid sex, trött som ett svin. reglerprov som gick åt helvete. skolan var helt okej under förmiddagen, jag kunde inte tänka på allt runt omkring. men sen vid lunch, brakade det. då kändes det som allt bara slängdes på mig. men jag behöll lugnet och höll käft, för de visste ej.. sen på eftermiddagen släppte jag alla tankar och fick mig lite skratt, det är bara för att jag har så underbara vänner! kom hem vid fem och då braka helvetet löst. alla känslor från igår och idag, all ilska, all sorg, all besvikelse hade samlats i en gigantisk klump som bara slungades ut och det slutade med ett rejält utbrott. men trots det har jag ännu mer ilska, sorg, besvikelse och en miljon fler känslor inom mig som väntas på att komma ut. men det kommer jag inte tillåta, inte på ett tag. så dom får helt enkelt samla sig till en ännu gigantisk klump..

nu ska jag vila lite, har fortfarande inte riktigt lugnat ner mig. sen ska jag försöka plugga matte..

sa ju att detta var ett bajsinlägg.
men ni är så söta som ändå läser! ♥
2010-12-06 @ 18:06:27 feelings. Kommentarer (0) Trackbacks ()


godnatt.

nu ska jag lägga mig. har inte pluggat ett skit för att hjärnan inte vill sammarbeta. men ska lägga mig nu, innan hjärnan sprängs av allt tänkande. är helt slut. ska lägga mig och upp tidigt för att plugga lite. hoppas att jag mår bättre sen när jag vaknar.. för såhär pallar jag inte må..

godnatt kära vänner.
och älskade du.
2010-12-06 @ 00:34:37 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


...

det gör så jävla ont.
det är så jävla orättvisst.
jag vill bara att det ska sluta,
sluta rinna tårar..
jag vill inte att det ska göra ont.
men man bestämmer inte hur man ska känna.
eller hur?
2010-12-06 @ 00:00:28 feelings. Kommentarer (0) Trackbacks ()


lång dag..

idag har jag som sagt pluggat sen stack jag till dansen vid fem! först lite "meditation", sen körde vi en dans, fyfan vad bra. det är precis min typ av dans. och idag gav jag verkligen järnet. sen fikade vi alla, satt kvar med quang, julia och kelly och snacka! sen följe hem med julia och quang! stanna kvar ute och snacka med quang ett tag. kom hem runt halv tio, så nu har jag käkat och ska fortsätta plugga till reglern imorgon. kan det ändå hyfsat bra tror jag..

orkar inte skriva mer. för mkt känslor och för mycket tänkande just nu..
2010-12-05 @ 22:05:23 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


godmorgon!

tittade då på eclipse igår, ååhh så fin :') sen titta jag på lite extended scenes och deleted scenes.. grr :D!

sen titta jag på eva och adam avsnitt , haha NO LIFE! sen lite andra avenyn! (: somna typ vid två, satte klockan på tio så att jag skulle upp tidigt och plugga, men blev att jag gick upp vid elva. och nu sitter jag här och försöker plugga reglerteknik, har slutprov imorgon -.-! lite svårt, för blir alltid distraherad xD HAHA!

nej nu ska jag plugga några timmar till, sen blir det dans! (:
sen hem och plugga ännu mer =(
2010-12-05 @ 11:20:27 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


damn..

hahaha gud, glömmer ibland att jag har en blogg xD!

nej men skolan har varit så jävla hemsk och jobbig nu...

igår så låg jag bara hemma och chilla. gick även ut i kylan och hämtade ut min älskad eclipse box! den är så fin! den står fint på min hylla med alla twilight böckerna (:

idag blev det en runda till familia och väla, handlade bara lite klämmor, örhänge och armband (: kom hem vid halv fem, chilla lite sen gick ut en runda med nora! (: handlade lite godis på vägen oxå!. kom hem, blev massa god mat. och nu ligger jag här, ska vara lite duktig och plugga reglerteknik sen ska jag glo eclipse boxen medan jag kränger, kommer bli awesome!

imorgon blir det plugga hela dagen, sen sista danslektionen, faktiskt rätt sorgligt =( men men. life goes on.. sen blir det antagligen plugga ännu mer på reglern! :(

men snart, snart så jävlar är det lov! GASH!
2010-12-04 @ 19:43:02 a day of my life. Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0