jag har ett liv..

vet riktigt sugig uppdatering, men men. har fullt upp! :)

tänkte bara slänga in två sjukt underbara låtar av världens snyggaste och bästa man! ;) <3







2010-02-22 @ 19:42:59 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


alla ♥ dag!

hej sötnosar! <3

idag har jag jobbat! :) och tagit det lugnt. nu ska jag upp och fixa mig, sen ska jag möta saga på ica, så ska vi köpa massa kränge, sen hem till henne och glo film. kommer bli en super duper mysig alla hjärtans dag , med världens underbaraste människa! :) nej nu måste jag dra, pusspuss !


words can't describe how much you mean to me! <3
2010-02-14 @ 14:58:00 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


fredag! <3

woohooo fredag! :D idag var chill som fan hade sovmorgon, en lektion och sluta halv två! :D nu sitter jag här och väntar på mamsen, sen ska vi gå och träna! :) imorgon blir det antagligen väla och köpa alla grejor till dansuppvisningen, och på söndag ska jag mysa med min favorit, saga! hoppas hon gillar sin present! :) <3

och jag ska FÖRSÖKA äntligen lägga upp bilderna från skåneresan xd
2010-02-12 @ 14:54:35 a day of my life. Kommentarer (1) Trackbacks ()


svikardag*

ännu en tråkig söndag -.- blev att man vaknade tidigt, ut och jobba! hemma vid halv tre. läste lite. sov. plugga lite. hjälpte mamma med maten och nu sitter jag här! :) ska snart läsa lite till i min jävla svenska bok, sen titta tv. ska även hinna och platta håret! och packa min väska till imon ;o IMORGON ÄR DET DANS!!! :D!

igår stack jag hem till angella och umgicks med henne , nora & favvosaga! sen kom pw. sen andy. vi titta film och spela poker! kulkul! :) folket drog hem vid tolv. sen somna jag gott i min säng!

om en vecka är det alla hjärtans dag!!! och den ska spenderas med världens underbaraste människa, saga! vi ska kränga, snacka och titta bölefilmer! allmänt mysigt kommer vi ha!! det enda som fattas nu är en present till underbaringen! det är ju ändå alla hjärtans dag, den dagen man ska visa sin kärlek EXTRA mkt till den man älskar! <3

nej nu ska jag gå och göra lite nytta! puss! ;)
2010-02-07 @ 19:29:57 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


tjillevippen! :)

idag har skoldagen varti chill med massa skratt och snö xd! blev arabiska efter skolan! min ena moster från libanon ringde! :) jätte glad! saknar dom super!
nu ska jag käka sen vid tio i åtta ska jag möta upp angella sen blir det dans ! idag står det reggaeton på schemat ;D sen ikväll blir det att ta det lugnt!

imorgon är det fredag :D mandy och jag kanske ska åka pulka/skridskor xd vi får se :)
sen i helgen blir det att jobba och mysa med min favorit, saga! <3
2010-02-04 @ 17:45:39 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


vänner?

jag har fått mkt kritik för mina vänner nu den senaste tiden?
alla tror att jag nt har några vänner för dom inte skriver massa och hotar en viss person för vad den personen gör mot mig?

men liksom vad fan ? lägg ner! mina vänner är så pass mogna att dom vet att dom nt ska lägga sig i, för ett som asgt dom är så pass mogna och två för att jag inte vill det. det enda jag vill är att dom finns där för mig. och det gör dom! finns inga bättre. jag behöver inte dom att skriva massa skit och göra mian bråk längre och större , för att jag ska veta att dom bryr sig och älskar mig? haha nej verkligen inte. dom bara skrattar åt allt alla skriver till/om mig, och sen får dom mig att förstå att det inte är sant. bara genom att vara vid min sida. inga ord behövs.

mina vänner ställer upp för mig 24/7, ser alltid till att jag mår bra och är älskad. och samma gör jag för dom ! :) detta gäller faktiskt inte bara tjejerna, utan faktiskt killarna i min gamla klass! :) dom är faktiskt helt jävla underbara, svårt att hitta så bra killkompisar, men jag har turen att ha dom!

så nej jag står inte utan vänner, jag klarar mig själv. dom behöver inte snacka för mig. utan bara snacka till mig vad dom tkr! mina vänner är ärliga och rakt på sak! inga falskheter och oärlighet!

och jag är faktiskt lite chockad för där är många i min nya klass och några andra, som har funnits otroligt mycket för mig denna perioden. samma med dom, dom bara skrattar åt allt dom ser som är skrivet till / om mig!

det är därför jag aldrig kommer släppa dom , och då menar jag faktiskt aldrig!
för bättre människor kan man inte hitta!

så alla underbaringar i mitt liv, jag älskar er otroligt mycket, ni betyder allt för mig! ♥
2010-02-03 @ 10:05:46 feelings. Kommentarer (2) Trackbacks ()


hej! :)

hallåå ja :D

inte skrivit ett vettet inlägg på länge nu! :) men har historia nu och ska läsa 30 sidor och skriva om det på en sida -.- palla xd! saga var inne innan, saknar den snuttan! :( snacka med henne igår i tele, finns ingen bättre än henne asså! förstår mig verkligen! :) <3

idag ska jag stanna kvar i skolan sen klockan sex blir det dans ! :D sen hem och bara ta det lugnt? kanske städa rummet ? xd haha ;D

vet inte vad som händer helgen , men troligtvis så ska jag träffa min saga! <3

nej nu måste jag göra klart min historia xd  puss :D

mitt liv är underbart utan dig ! :)
2010-02-03 @ 09:45:33 a day of my life. Kommentarer (2) Trackbacks ()


shut the fuck up, and listen! :)

nu ska jag faktiskt sätta stopp för detta patetiska skitet! :)

alla vet om att jag en gång i tiden har varit bra vän med julia. och sen kom en period där jag och julia bråka , och blev ovänner sen blev vänner igen. och det har jag lagt bakom mig. och likaväl julia. (tror jag?) men varje jävla gång jag och julia bråkar, så är det någon av hennes vänner, som lägger sig och terrar mig, medan den person/ dem personerna inet vet ett skit om sanningen. men det fula är , det är aldrig julias riktigaste närmaste vänner som skriver till mig. ??? och mina vänner skriver aldrig något till julia, aldrig, för dom vet själv att om dom lägger sig blir problemet bara större, och jag framstår ju som svag som inte klarar mig själv ;S men mina vänner finns alltid vid min sida och ger mig råd, alltid! och nu för 1-2 månader sedan (?!) blev jag vän med julia igen. och nej det var inte jag som börja skriva det var hon. det gick bra ett tag, tills hon börjar gnälla på mig att jag var kall (?!) mot henne och att det fanns en av mina vänner som var i vägen för att vi skulle bli som innan. och det skitsnacket palla jag inte med, så det ända jag försökte göra var att försöka få henne att förstå att det inte var så. men det slutade med bråk. till slut, så sa vi upp det. vi sket i varandra. men så hände det en händelse, som fick mig att bli rasande. det värsta jag vet är falskhet, värsta jag vet. och när man sitter och snackar skit om en person till mig och säger att man aldrig i hela sitt liv vill prata med den personen, och man vill göra det och det och blabla, och sen några veckor senare är man tighta som fan? liksom vad fan? sånt hatar jag. och då skrev jag sanningens ord till julia, VAD JAG TKT OM DET HON GJORDE!!! sen blocka jag henne och tog bort henne från msn. och tog bort henne från bdb, varför ha varandra på olika sidor när vi inte är vänner? och sen såklart börjar hennes vänner terra mig, får hotsms där ifrån och kommentarer om att dom ska slå mig och sånt ? och dessa är då dom vännerna som knappt känner julia, som bara är ute efter bråk. jag skulle aldrig sätta ett finger på julia, så att komma och säga att jag ska slå julia, det kan ni faktiskt drömma om. behövs inte! detta är något som händer, vänner bråkar och avlsutar vänskap. acceptera det herregud! jag och julia är inte vänner längre, punkt slut! sluta lägg er i och gör detta bråket längre. för jag har lagt detta skitet bakom mig!

och sen vill jag faktiskt tacka till julias närmaste vänner ( som faktiskt oxå är mina vänner ) för att dom inte la sig i! visst ni får hata mig, men jag har inte gjort ngt som inte julia har gjort. vi har bråkat, det är allt. visst, jag tkr inte ni har en anledning att hata mig, för det är julia jag har bråkat med och inte er. för mina vänner hatar inte julia bara för att jag och hon har bråkat? går saga t.ex ut coh träffar julia, då hälsar hon på julia! och jag gör samma sak om jag träffar julias vänner ( som jag då känner ). jag tkr bara det är onödigt att andra lägger sig i som sagt , för bråket blir bara längre och löjligare och det slutar handla om mig och julia. så jag har lagt detta skitet bakom och jag tror faktiskt julia har det oxå. så , tack och hej!
2010-02-02 @ 12:03:17 a day of my life. Kommentarer (4) Trackbacks ()


RSS 2.0