din dag idag! <3

idag fyller världens bästa pernilla år! hoppas du får en underbar dag hjärtat! grattis på födelsedagen! jag älskar dig, bästa vän! -v-
2010-06-24 @ 00:11:15 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Nu beger jag mig mot jobbet! Efter jobbet blir dt en snabb runda till hässle, fika med nora och sen shoppa lite! :)
2010-06-22 @ 08:27:00 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


shudibupupp!

har nt bloggat pga en hektiskt helg -.-!

fredag; tåget mot hässle med ett awesomegäng! sen blev det buss från hässle till knislinge, där en taxibuss vänta på oss! tog oss till Immeln! där satte vi upp tält, gjorde krabbelurer, paddlade ( HAHA! ), gjorde lite lekar senare på kvällen grillade vi! :) massa gott! sen chilla vi bara, sen blev det mys i erikas lilla stuga där vi alla snacka massa skit som vanligt, sen blev vi utslängda därifrån vid elva-tolv. då slängde sig alla i killarnas tält, där det blev massa snacka till typ halv två. sen gick vi till våra tält, delade tält med becks och jonna! sen somna vi nog vid två! :) upp vid åtta, käka frukost, ut och paddla, lekte, gick och käka, sen stationen i k-stad där vi fick vänta en timme xd vi låg mitt på stationen med all vår packning, på liggunderlag xd haha! sen blev det buss till hässle, sen tåg hem! somnade direkt när jag kom hem. sen jobba jag lite.

söndag; jobbade hela fucking morgonen/dagen/kvällen. uschhh -.-

måndag; idag blev det till prästgården med sommarkyrksgänget! vi planerade, och som vanligt blev det massa snack :) nu sitter jag bara här. mamma var söt och kom hem med jojo sommarkort till mig! :) försöker övertala henne att vi ska ut och köra lite ;D

imorgon blir det jobb igen och städa rummet! :)
2010-06-21 @ 17:18:02 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


heejsveejs :)

gud vad dött här är xd

( känns som jag börjar alla mina blogginlägg så nu för tiden.. )

iaf, orkar nt berätta vad som har hänt. bloggen är inte min första priotitet just nu. men om typ 20 min ska jag bege mig till stationen där jag ska möta upp sommarkyrksledarna! sen ska vi bege oss på äventyr, vi vet inte riktigt var, vi vet bara att det är mott hässle hållet xd och vi vet att vi ska tälta ;o hatar tälta! haha , dom sa; ta med er regnkläder. HALLÅÅÅ??!?!?? ser det ut som JAAG har regnkläder. ey, titta på mig, jag är blatte, okej? ;D
men iaf, sen kommer jag hem imon vid fyra, och då väntaaas mkt joobb -.- fy fan! på måndag och tisdag blir det jobb. kanske måndag kväll, blir det bio med pinglor!! sen på onsdag är det bara en vecka kvar tills det blir eclipse med bästa vännerna!! :D

nej nu ska jag börja fixa mig, och bege mig. kmr bli sjukt kul , vi är ett härligt gäng!

KANSKE, MEN BARA KANSKE, mobilbloggar jag ikväll! :)
2010-06-18 @ 13:38:26 a day of my life. Kommentarer (1) Trackbacks ()


godmorgon!

jag mår skit! så det blir hemma idag. men som sagt , idag kommer det upp ett inlägg om MTV MOVIE AWARDS! :) ( hoppas ingen bitch, härmar mig nu som vanligt ) (:

senare ikväll hoppas jag på att jag orkar pallra mig ner till ct och titta show! :)
2010-06-07 @ 11:24:23 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


sluut

nu är mtv movie awards slut, men dt var helt awesome! twilightskådisarna vann alla priser i dom kategorierna dom var nominerade i plus att new moon vann priset för best film! dt fötjänar dom!.som sagt berättar allt imon i detalj + bilder och videos! asså palla! har du inget liv? måste du göra allt jag gör! en äkta copycat! du kmr sluta prec som ditt liiv, ensam! hahaha, stupid bitch ;)
2010-06-07 @ 05:12:40 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


mtv!

sitter och glor mtv movie awards! riktigt awesome! skriver massa uppdateringar på facebook men imon ska jag slänga in en summering och förhoppningsvis lite videos! en sak till, kristen stewart vann första priset för best female performnce!
2010-06-07 @ 03:21:26 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


iiihh :)

nu är det typ bara 13 timmar kvar sen är dt MTV MOVIE AWARDS!!! ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!! ROBERT,KRISTEN & TAYLOR SKA DIT och det kmr bli massa vampyr ovch varuvls grejor! dom kmr även visa klipp från eclipse :D! sen kmr han som spelar sam vara på röda matan och snacka med kändisarna!!! så jag kmr sitta från 02.00 till 05.00 typ med massa godis och chips!!! =D AAAHHHH :D! fast nu ska jag gå och plugga ellära -.- har mega prov imon. plus att det är triatlon, kan tyvärr ej vara med pga att jag är sjuk -.- (A) HIHI! bara så ni vet kmr jag uppdatera som fan om MTV MOVIE AWARDS på min facebook, kanske slänger in ett inlägg på bloggen! ;D puusss!


p.s , saknar saga & amanda :/ <3
2010-06-06 @ 13:15:43 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


happy! :)

jag tänker inte ge dig svar på tal, för jag har lovat min vän! jag tänker skita i dig fullständigt, detta är det sista jag ngnsin kmr skriva om dig. jag tänker inte slösa tid eller energi på dig, du är inte värt det. jag har raderat ditt nummer, från msn, facebook, ja överallt. du är helt ute ut mitt liv, du är ingen bra vän. och jag ångrar allt som jag har haft med dig att göra. ha ett trevligt liv *host * , för mitt liv kan inte bli bättre!

heil hitler!
2010-06-04 @ 14:11:20 challe har en åsikt. Kommentarer (10) Trackbacks ()


RSS 2.0