feelings..

längesen man skrev här, men kändes att det behövdes slänga in ett inlägg. har hänt mkt den senaste tiden, både bra och dåliga saker..

dansterminen gick skit bra och showerna var awesome. är så stolt över mina fina danselever och över mig och warda! gått ut andra ring, trean väntar om några månader, scary scary. mitt sommarjobb på perstorp ab är över, har varit en tråkig tid, eftersom man nt har gjort ngt vettigt, men samtidigt rolig, för människorna där är underbara! sista dagen idag, lite smått sorgligt men riktigt skönt. libanon väntar om mindre än två dagar.. riktigt mkt blandade känslor.. det ska bli så underbart att åka till libanon och träffa hela släkten och bara glömma alla problem från sverige och leva livet. och sedan bröllopet för min morbror och min kusins dop som väntar runt hörnet gör allting så himla bra. har underbara människor runt om mig där nere. men samtidigt så är det jobbigt att missa så mkt här i sverige. att lämna alla sina underbara vänner här. att lämna sin "kärlek".. mkt har hänt denna tiden, det mest speciella är väll att jag träffade en riktigt underbar kille som jag tkr sjukt mkt om. men nu väntar libanon och jag lämnar det här i sverige. besluten vi har tagit är jobbiga att inse, men inte mkt att göra mer än att kämpa för att det ska funka. jag vet att allting är mitt fel, det är liksom jag som har förstört det nu när jag åker. resan och detta kunde inte komma mer olägligt. men jag hoppas personen vet att jag tkr om han och kmr nt vilja kämpa! jag hoppas allt fixar sig när jag kmr tbx.. en annan person som jag saknar och kommer sakna mkt mer när jag åker är min underbara nono. som åkte till canada i juni och som jag nt kmr få träffa förrän jag kmr hem från libanon, det gör ont.. och jag saknar min bästa vän, som jag nt har träffat på evigheter och som jag nt kmr träffa innan jag åker. men en speciell upplevelse väntar när jag kmr tbx, rihanna konserten kmr bli så jävla underbart! det är nog det jobbigaste med denna resan, saknaden av alla sina vänner som man knappt har hunnit träffa! och jag kmr sakna min familj lite oxå eftersom jag kmr åka en vecka innan dom, samtidigt som det ska bli skönt att få vara själv och liksom bearbeta allting ensamt och få ensam tid, så kmr saknaden vara stor!

just nu känner jag inget för resan, vet faktiskt nt varför. lite konstigt. men tanken att resa själv och komma fram och hela släkten står och väntar på en, ger en såna riktiga adrenalinkickar! jag är lite nervös inför resan, är nt en stor fantast av att åka flyg och sen att jag ska mellan landa i ett helt främmande land är lite läskigt. men det löser sig nog!

alla väskorna är snart packade, har lite grejor till jag måste köpa som jag ska göra imorn. sen på kvällen blir det att fira felle och åbbe! sen på söndagen blir det bara att fixa sig och fixa det sista inför resan. så en väldigt stressande och händelserik helg!

kmr ha datorn med mig ner och har även skaffat skype. känns skönt att ändå kunna ha kontakten med alla fina vänner!

nej nu måste jag sluta skriva och gå och lägga mig! godnatt!
2011-07-09 @ 00:04:52 feelings. Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0