;)

Heeej! Längesen! Men här kmr lite uppdate från mobilen! Söndag: kom hem från sthlm. Gick ut med nora. Senare på kvällen kom saga, amanda och nico. Vi snacka, spela singstar och glodde film. Måndag: segade hela dagen. På kvällen gick jag ut med nora. Tisdag: stack till malmö med nora och shoppa. Det blev svarta klackskor från din sko, en svart kjol och ett par svarta shorts från gina tricot, en vit tröja med en svart rosett tryckt och en vit tröja med lady gaga från new yorker och sen lite små saker på tiger (: kom hem. Sen drog jag ut med nora och angella ett tag. Var även ute och körde med mamma och pappa, skit kul! Idag: drog in till kstad med nora och åt asiat buffe. Skit gott och blev skit mätt! Sen kunde jag nt hålla mig, så dt blev att jag köpte ett par baby rosa converse från nilson, ljusa jeans från h&m och ett fint halsband från ur&penn (: imon blir dt hbg med familjen (:
2010-07-28 @ 23:55:39 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


srry!

dålig uppdatering jag vet, men det är bara det att dom senaste två dagarna har vi åkt skit tidigt och kommit hem skit sent. så då har man varit för trött för att starta datan xd haha! här kommer lite vad som har hänt:

torsdag: vi åkte runt med tunnelbanan till massa olika platser och sånt (: senare på kvällen drog vi in till gamla stans mysiga gator och gick åt arabisk mat. väldig ovanlig smak, men jävligt gott (: mysigt!

igår: även då åkte vi runt lite med tunnelbanan. sen drog vi in till topstreetwear! MASSA KÄRLEK PÅ DEN! blev lite shopping för mig och brodern min (: det fick bli en kofta och bandana till mig! senare drog vi och åt asiat buffe, IGEN, haha xd gott som vanligt. senare drog vi in till gamla stan där vi åt BEN&JERRY'S GLASS! MUUUUMMMSSS!!!!

idag: idag drog vi till tekniska museet. jävligt nice faktiskt (: sen var det meningen att vi skulle dra till skansen sen till gröna lund för att glo på sommarkrysset. men nepp. värdret förstörde allt. så vi drog till KISTA til en skit stor galleria (: där blev det mat! idag fick det bli mat från ett steak house. as gott!

haha har typ ätit ute hela denna veckan 5/7 dagar ! :D xd

sista natten vi spenderar här i sthlm. rätt sorgligt. hade velat stanna längre. älskar det verkligen här. men samtidigt saknar jag folket i pp! ska upp vid åtta imon :( vi tar tåget 11.00 sen är vi i pp typ vid fyra-fem. det första jag ska göra när jag kmr är att gå ut en runda med min nooorraaa (: senare på kvällen får vi se vad som händer, hoppas verkligen ngt kul händer!

får se om jag uppdaterar något imon. tror jag uppdaterar från mobilen på tåget! (:

godnatt!
2010-07-24 @ 22:54:05 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


damn..

vad händer med folket? vad händer med tiderna? liksom vad fan? nu för tiden så tydligen så får ngn snackar hur mkt skit dom vill om ngn, men ingen får svara tillbaks på det? liksom jag pallar nt prp, 80% är falska äckliga människor. människor som nt vågar säga vad dom tkr och tänker. folk som nt vågar vara ärliga. folk som nt kan stå för vad de tkr. folk som gömmer sig bakom andra människor, så att de får ta skiten istället. patetiskt alltså. men vet ni vad, JAG BRYR MIG NT! tyck ni vad ni vill om mig, jag kallar mig ärlig och uppriktig. vill ni kalla mig bitch, sure gör det. men jag kmr ändå vara modigare och bättre än er. för jag vågar vara mig själv! släng hur mkt skit som helst ni vill på mig, i don't care. jag tar nt den skiten, för jag vet att den inte betyder ngt. vill ni vara mina vänner, så är ni mer än välkomna, jag behandlar er med kärlek. vill ni inte, nej kul för er. jag tvingar ingen att vara vän med mig eller prata med mig! om ni nt tkr om mig eller att umgås med mig, vrf gör ni dt? tyck inte synd om mig. och känn er inte taskiga. utan var uppriktiga! om ingen vill vara vän med mig, så är det antagligen meningen, då är det vad gud vill, att jag ska leva ett ensamt liv. men jag kmr aldrig tycka synd om mig själv. och jag kmr aldrig ångra vad jag har gjort, som jag har gjort ärligt.

så snälla människor, var er själva och var ärliga!
2010-07-22 @ 01:27:24 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


home!

usch lååång dag idag. kom hem vid halv elva.

vid halv elva tog vi tunnelbanan till slussen, där vi sedan tog båt till grönalund. skiiit mkt folk. gick rundor där åkte ett par karuseller, rätt läskiga, är rätt stolt över mig själv! (: så var vi där kanske till halv nio? sen åkte vi båt tbx till slussen, där käka vi på mcdonalds, sen tunnelbanan hem! (:

ska snart bort från datan och sätta på en film och sen nanna sött. vad vi ska göra imon har vi nt riktigt bestämt, antingen bada eller skansen, eller båda två,haha xd we'll se!

godnatt!

2010-07-21 @ 23:17:43 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


grönan! :D

godmorgon sötnosar! :)

vaknade runt nio idag, så nu har vi käkat mega frulle och fixat oss snart beger vi oss mot tunnelbanan som ligger en minut från vår lägenhet, sen tar vi tunnelbanan till slussen, sen tar vi båten till gröna lund (: vi får se om vi hinner sticka in på skansen, eller så kmr vi ta det en annan dag (:

hörs sen när jag kmr hem!
2010-07-21 @ 09:47:20 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


i'm home ! :D

missed me ;) ?

hihi! usch, kom typ hem för en halvtimme sen. har gått hela dagen. men det har varit en underbar dag! vädret har varit kanon och vi har haft skit kul!

gick upp då vid halv nio fixa oss och åt frulle! sen drog vi kanske vid tio? tog tunnelbanan till gamla stan! (: där gick vi massa i stan och sånt, sen drog vi till slottet och titta där och tog massa foton. sen in till shoppinggatorna. blev faktiskt två par brillor och klämmor (: sen gick vi in till en asiat restaurang och åt buffe! FY FAN VAD GOTT!!!! sen gick vi ännu mer, RIKTIGT LÅNGT! haha xd sen blev det ett impulstänk så vi tog tunnelbanan till globen och hoppades på att det var själva globen xd haha när vi kom dit så skulle vi åka hiss, haha så fastna vi xd fyfan vad kul det var xd sen blev vi rätt besvikna för vi såg nt globen, sen så vände vi oss och poff! HAHA XD gick till globen köpcenter, vi kom där 10 min innan de stängde vi hann bara pissa xd sen gick vi runt där och fota och sånt ! sen tog vi tunnelbanan till slussen. letade faktiskt upp vandrarhemmet jag bodde på förra året jag var i sthlm, damn , massa minnen! sen satt vi lite vid floden och bara njöt av vädret. sen drog vi och handla lite sen tog vi tunnelbanan hem! riktigt trötta och med massa fotvärk. mamma har slängt ihop lite äggröra med rostemackor, vattenmelon och chips! så nu ska jag gå och mysa med familjen! (:

imorgon blir det gröna lund och skansen, WOHO! :D
2010-07-20 @ 22:07:02 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


mot gamla stan!

godmorgon! (:

uppe halv nio idag. frukost och sen fixa och sånt. nu är alla klara så nu ska vi bege oss mot tunnelbanan som ligger en minut härifrån! där vi ska köpa lite kort och sånt. sen in till gamla stan och där kmr vi bara luffa rundor och sånt! undra hur många bloggare man kmr träffa idag ;)! haha jag och mamma har ett kodord för när jag ser en bloggare.

jag - mamma, KÄNDIS!
mamma tar upp kameran ;D höhö

vet ej när vi kmr hem, men blir nog ej så sent! så jag ska försöka slänga in lite bilder här på bloggen så att ni får se lite! (:

nej nu kallar mamsen, puss på rumpa!
2010-07-20 @ 09:53:12 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


in sthlm!

wiho är i sthlm nu! (: resan gick skit bra, bara typ 20 min sena. sen tog vi taxi till lägenheten! lägenheten är riktigt jävla nice! (: nu ska familjen ut och handla lite och sen gå och käka ngnstans! när vi kmr tbx blir det glo farsan! (:

bilder kommer upp lite senare ikväll!

puss på rumpa! <3
2010-07-19 @ 21:08:10 a day of my life. Kommentarer (2) Trackbacks ()


on my way!

Sitter på tåget nu. Dagen har varit väldigt bra. Vi är framme i sthlm om typ 2 och en halvtimme (: när vi kmr till sthlm tar vi antingen tunnelbana eller taxi till lägenheten. Sen får vi se vad vi hittar på ikväll! Antar att vi går ut och käkar sen blir dt filmkväll (: så skönt att slippa prp, där ingen bryr sig!
2010-07-19 @ 17:09:56 a day of my life. Kommentarer (1) Trackbacks ()


update!

här är lite tomt. har nt hunnit uppdatera på ett tag eftersom jag har hittat på massa nu sista veckan innan jag beger mig till stockholm! men här kmr lite update:

torsdag: åkte in till malmö med saga. kom in lite sent pga tågjävlarna. men blev en hel del shopping för mig på entre! (: det blev två långa linnen, en data väska, ett par vita tights med  blingbling, ett par svart spetstights och en vit handväska med massa bling på! (: sen blev det även en urgullig tröja från new yorker! (: sen drog vi och åt, sen när jag kom hem blev det en runda med nora sen drog vi hem till henne och spelade buzz (:

fredag: på förmiddagen cykla jag, saga och amanda till lycke och bada. sjukt kul och underbart! sammanlagt fram och tillbaka cyklade vi 2 mil. jag dooooggg!!!! sen när jag väl kom hem blev det fixa sig snabbt sen in till kstad med nora och angella. en timme senare mötte vi upp andy, ålle, henke och elias. sjukt kul hade vi (: tog 20.50 tåget sen lullade jag runder med killarna i byn till sist hamna vi på abf!

lördag: drog in till väla med familjen där det blev shopping! hihi! :D det blev en jeansjacka, ett rosa volanglinne, ett annat rosa linne och ett långt svart baslinne! (: sen hem fixa sig och käka sen blev det hem till fredde på fest! var fakitskt riktigt kul! vid tolvslaget sjöng vi för andy! så grattis andy! :D drog hem vid ett. somna typ vid två.

idag: idag har jag bara sorterat min reklam -.- och packat ! (: lite senare blir det att noppa ögonbrynen, käka sen ut och dela ut reklamen. sen när jag kmr hem måste jag packa färdigt och fixa allt till imon. sen imon kvart över ett tar familjen tåget till hässle, där vi sen tar tåget 14.28 till stockholm! åååhh är så fucking taggad! :D

nej nu måste jag kila, men lovar att uppdatera imon! (:
2010-07-18 @ 16:02:14 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


igår. idag.

Igår blev dt åhus strand med familjen. Underbart väder! Idag blev dt jobb. Sen har jag bara chillat. Ikväll händer inget eftersom alla bara dissar. ÅÅÅHH ÄR SÅ FUKING GLAD! om en vecka åker jag till stockholm i en hel fucking vecka med familjen! Ska bo i en nice lägenhet på södermalm! Ska bli så jävla skönt att slippa denna jävla hålan och alla i den! Såklart följer mobilen och datan med , så det kmr bli rätt mkt bloggande fatiskt, eftersom jag antagligen kmr ha tillgång till internet. Men tipsa mig, vad kan man göra i sthlm, själv och med f amiljen!
2010-07-12 @ 15:49:14 a day of my life. Kommentarer (1) Trackbacks ()


åh gud.

nu får jag väll ta upp tummarna över röven och börja blogga igen!

idag blev det en sväng till väla med familjen, där jag köpte bikini,armband,rosett till håret, halsband och örhängen! (: sen blev det en sväng till stranden, sen stack vi och köpte mat. sen drog vi till gröningen och åt där! (:

som sagt är det ett år sen min morfar gick bort. och det känns lite tugnt. menmen! <3

idag är det även ett år sen jag förlorade en av mina allra bästa vänner! damn i miss those times! <3
2010-07-11 @ 00:37:50 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


ett år! <3

idag för ett år sen vaknade jag klockan halv sju på morgonen.
jag vaknade halv sju på morgonen av att min mamma skriker.
min mamma gråter.
min mamma ber. hon ber om att få höra sanningen.
hon ber om att få höra om hennes pappa hade dött.
om hennes barns morfar hade dött.
om hennes mans svärfar hade dött.
jag kmr ihåg hur jag låg där och bara lyssna.
jag var förstelnad.
jag kommer inte ens ihåg om jag andades.
för det enda jag fokuserade på då,
var min mammas snyftningar.
efter några minuter hör jag min mamma ringa pappa.
ber han att komma hem.
fem minuter senare hör jag han komma genom dörren.
en minut senare hör jag dom.
mina föräldrar.
gråta i varandras famnar.
första gången jag någonsin hört min pappa gråta.
och det enda jag gjorde var att ligga där.
jag antar att jag somna.
för jag vaknar av att min pappa knackar på min dörr.
min första reaktion var, vad gör han hemma?
för jag antar att jag trodde allt som hade hänt halv sju imorse, var en mardröm.
men när jag såg min pappa. så visste jag att det var sant.
hela den dagen var hemsk.
riktigt hemskt.
samtal efter samtal kom.
och den enda jag ville prata med då, var min mormor.
men jag visste att jag inte skulle klara av det.
en hel vecka satt jag hemma.
sörjde.
jag bar till och med svart.
och allt gjorde så mkt ondare för att jag inte hade träffat han på fem år.
och jag ångrade alla gångerna jag skrek på min mamma att jag nt hade lust att snacka i telefon när mina morföräldrar brukade ringa!
men efter ett tag så började jag återgå till mitt normala liv.
men aldrig gick det en dag utan att jag tänkte på min morfar.
med tanke på att jag endast träffat tre gånger,
var jag chockad över hur mycket minnen jag hade med han.
och nu är det ett år.
ett år sen.
och jag önskade verkligen att jag var i libanon, hos min släkt och sörjde idag.
men jag har insett att jag aldrig kommer få träffa han mer.
men jag vet. jag vet att han alltid är hos mig. alltid vakar mig.
jag vet att han alltid kommer finnas där om jag behöver prata med han.
för han var världens bästa morfar!
och jag saknar han. som fan.
men viktigast av allt.
morfar, jag älskar dig och kommer alltid att göra det! <3
 

2010-07-11 @ 00:34:53 feelings. Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 vecka 1 dag

japp en vecka och en dag sen jag skrev här.. det är sommar, och jag försöker att inte sitta hemma så ofta. egentligen försöker jag vara så lite i perstorp så lite.

den senaste veckan har jag varit massa på stranden.
och i tisdags såg jag twilight, new moon och eclipse på bio.
det var magiskt. eclipse var helt fantastisk. damn..
har iaf bestämt mig att se den igen på bio innan skolan!
just nu får jag nöja mig med att se den på datan med dålig kvalitet..
mitt liv flyter på.. fattas vissa saker, men inget jag kan göra åt.
har varit lite gladare nu, efter att ngt kom tillbaka till mitt liv.
känns riktigt skönt. men still.. fattas fortfarande en del.
den här helgen ska jag jobba och bara ta det lugnt.
på måndag börjar ett nytt jobb. ska städa på mammas jobb.
rätt chill. två dagar i veckan. så det blir tre jobb denna sommaren.
längtar verkligen till augusti, till sommarkyrkan! kmr bli riktigt kul!

nej nu ska jag läsa lite till bloggar och sen lägga mig!

förresten!
här är två sjukt fina låtar.
riktigt djupa och riktigt vackra.
två av världens vackraste låtar!


2010-07-02 @ 23:26:22 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0