fan!

tårarna bara rinner. jag orkar inte. men det går inte att kontrollera. dom bara rinner och rinner. jag vet inte vad jag ska ta mig till. fan vad ensam jag känner mig..

i wish you were here, with me! ♥
2010-08-31 @ 20:40:02 feelings. Kommentarer (0) Trackbacks ()


hemsk dag. hemskt inlägg.

okej detta kommer bli ett riktigt depp inlägg, så om ni inte pallar så ber jag er att lämna sidan nu.

detta är min blogg och jag har rätt att skriva vad som helst. och nu mår jag skit och nu ska jag skriva om hur jag känner.

idag har var varit en hemsk dag. fyfan vilken hemsk dag. somnade igår natt med värsta beslutångest, ska jag läsa franska steg 4 eller inte? kom inte fram till ett svar. vaknade. och sa fuck it! jag skiter i det. blir det problem får jag lösa det sen. hade gympa. skulle springa 2 varv * 900 m. kom såklart i samma grupp med typ skit bra. klarade med nöd och näppe första varvet. andra varvet klara jag inte. men alla bara hacka på mig och tryckte ner mig för att jag inte orkade. ingen förstod. ingen brydde sig. det slutade med att jag började stor tjuta, för jag insåg vad jag hade gjort med mig själv. hur kunde jag låta mig själv bli så fet? 16 bast och orkar inte jogga 500 m utan att nästan svimma. det är hemskt! mitt BMI visar fetma och att jag borde söka läkare. och jag mådde så dåligt eftersom ingen förstod mig och jag går i andra ring och bölar. great. dagen har gått jävligt segt. och när jag kom hem vilade jag och sen blev det bara skit. senaste månaden har jag återfunnit två vänner ( <3) men förlorat en. den som betydde mest. men tydligen dög jag inte. that's life. och nu håller jag på att få tillbaks en till bästa vän i mitt liv! hoppas det funkar denna gången. jag har gråtit sjukt mycket denna dagen. och jag hatar att gråta. mitt liv har varit ett helvete de sista åren och jag förtjänar inte att må dåligt längre. JAG BEHÖVER MÅ BRA!!!! men jag vill inte att ngn ska tycka synd om mig, varken för min vikt eller min ensamhet. jag vill bara att folk ska finnas där och pusha mig!! hjälpa mig! och jag har bestämt mig, jag ska fan ta tag i mitt liv! jag ska kämpa som fan i skolan, jag ska jobba röven av mig, jag ska inte ha någon framtid. och imorgon ska jag ringa läkaren och boka en tid och se om han kan hjälpa mig, sen ska jag börja träna. och detta är inte bara ngt jag säger. för jag kan inte skjuta upp det längre! år 2011 kommer bli awesome!

rebecka, jonna, pernilla, killarna; TACK! tack för att ni finns där för mig, jag älskar er! ♥
2010-08-31 @ 19:50:00 feelings. Kommentarer (0) Trackbacks ()


school.

första skoldagen idag. usch! blä! började åtta idag, med reglerteknik -.- YIPPI! halv tolv blir det lunch sen PUB, kvart över tre beger jag mig mot malmö för att dansa på hipdrop! idag blir det popping/locking&ganstastyle&christina aguilera n' janet style! kommer bli awesome, är lite nervös pga att jag åker ensam. men det löser sig (:

nej nu måste jag sluta, klassen börjar misstänka att jag håller på att blogga, höhö! xD
2010-08-30 @ 09:55:46 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


kommerintepånågonrubriksådettafårbliminrubrik.

idag har varit en halv bra dag, träffa nora och snacka massa. sen blev det dans. det var underbart. insåg verkligen hur mycket jag hade saknat att dansat och hur mycket det verkligen betyder för mig. sen blev det att äta pizza med boyzen :) sen hade jag följe hem med catta! jag har bara slappat. vid 9 blev det bridget jones dagbok + ben&jerry's! (: snart är filmen slut så ska jag lägga mig, skolan imon! efter skolan blir det dans i malmö, kommer bli as nice! :D

nattinatti! <3

p.s. tack beckz för att du finns och förstår. i love you! ♥
2010-08-29 @ 22:43:06 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


^^

hellu :)

ligger på min säng i mitt super stökiga rum. usch! ska upp och städa det snart, har fixat allt nu till skolan och allt. har även bestämt med mamma att jag inte kommer läsa steg 5! känns både bra och dåligt. menmen that's life!

idag i morse var vi och lämna papi i hlm. det var väldigt tufft. höll in tårarna som fan asså. en månad asså. damn.. men men jag hoppas allting går bra med farfar, han får inte försvinna! <3

senare idag ska jag möta upp nono för lite snack, sen blir det dans, sen hem och bara chilla och sova tidigt! :)


see ya ;D


p.s. vad fan är det med folk? så fort en blatte nämner ordet vit, då blir det ett jävla kaos och alla dampar hit och dit. men så fort en svenne nämner ngt om en blatte är det hur ok som helst och sjukt kul! LIKSOM HALLÅ??? väx upp (;
2010-08-29 @ 12:50:07 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


blogg? WTF IS THAT?

ååhh gud. ibland glömmer jag fan att jag har en blogg.

men har nt bloggat på sistone för att jag har varit på läger med hela skolan. fett kul! idag har jag bara varit på abf en stund sen har jag varit hemma och myst med familjen, eftersom pappa åker till australien imon i en hel månad :/ usch!

imorgon vid tio kör vi pappa till hlm och säger hejdå! sen vid fem blir det dans, första dans lektionen på vääääldiiigt länge! kmr bli sjukt kul ! (:

på måndag börjar skolan på riktigt bläääää, sen efter skolan blir det malmö med catta och dansa på the hipdrop, kommer bli nice som fan!

nej nu har jag inget mer att säg. byyyeee ;D!
2010-08-28 @ 23:43:41 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


godmorgon!

godmorgon bloggen. eller typ god middag?

inte för att jag har haft en bra start dagen direkt, jävla äckel reklam jobb. fan vad jag hatar det!!!!!!!! ska fan tvinga min chef att detta blir min sista helg och inte nästa!!! JAG PALLAR NT MER!!!! GAAAHHHH!!!!!!

igår blev det då först tjejträff hos amanda, senare drog vi till nico där det blev pardy! RIKTIGT KUL VAR DET!!!!! en riktigt awesome kväll!!!!! kom hem vid två, så nanna jag direkt!! fyfan , var riktigt trött.

idag ska jag som sagt jobba, sen blir det dansmöte och plugga lite ^^
2010-08-22 @ 12:50:08 a day of my life. Kommentarer (1) Trackbacks ()


damn..

haha snart två veckor sen jag uppdaterade xd HAHA! XD men det är bara för att jag aldrig är inne på datan, jag lever på min MOBIL! <3 men nu har jag fått datan fixad och allt med windows 7, så här kommer spenderas mkt tid på denna älsklingen! kommer nog bli mer uppdateringar eftersom jag är oftast hemma nu och har tid att blogga! (: senaste dagarna har spenderats på abf med wang (: i onsdags blev det en tur till väla med mami, syster och nora! idag har jag jobbat! nu ska jag ner och plugga lite, sen ska jag fixa mig och sånt, senare ikväll ska jag möta upp saga och boysen(?) för att gå lite på karnevalen, imon blir det parttyyy hos niico ;D!
2010-08-20 @ 13:36:42 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


happy!

idag har jag vaknat på ett ovanligt glatt humör! (:

familjen har prec åkt till köpenhamn! så just nu är jag ensam hemma. men snart ska jag slänga mig i duschen och börja fixa mig. sen 14.14 tar jag tåget till malmö. ska först in till stan lite sen drar jag till the hip drop och tittar dansshow. kommer bli en awesome dag/kväll (:

igår träffade jag catta. underbart att träffa den tjockisen! sjukt kul hade vi! <3

2010-08-07 @ 11:29:57 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


usch..

inte bloggat på ett tag. har bara haft det jävligt tufft den senaste tiden. alla mina vänner skiter i mig. hör aldrig av sig längre. dom har liksom ersatt mig nu med en annan. och det är bara jobbigt. har liksom en eller två vänner jag kan va med. men men.. that's life..

hemma från en sjukt rolig dag på jobbet. tack spec till alla ledare, ni är underbara! <3 sen vid fem ska jag ut med älskade catta! sen ikväll antar jag att jag drar ut med nora. <3

imorgon blir det malmö, först lite i stan sen för att kolla dansshow. kommer bli awesome! (:
2010-08-06 @ 16:06:12 a day of my life. Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0